Dimecres, 23 de Juny de 2021
Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús
Baix Ebre
Xarxa Ciutadana
 
 
GOVERN OBERT I TRANSPARÈNCIA
 
L'ALCALDE - PRESIDENT
Salutació
Contacta
 
SEU ELECTRÒNICA
 
L'EMD
Eleccions municipals
Procés de constitució
Regidors
Òrgans de Govern
Junta de Govern Local
Plens
Reglaments i Ordenances
Òrgan de Serveis Integrats
Tràmits
Bans i Comunicats
Consell de Participació Ciutadana
Perfil de Contractant
Jesús Activitats i Serveis, SL
Eleccions autonòmiques
 
CONÈIXER
Com arribar-hi?
El Poble
Plànol urbà
Patrimoni històric
 
SERVEIS DE L'EMD
Escola Municipal de Música
Banda de Música M. Martines i Solà
Llar d'Infants l'Espurna
Publicacions
Punt@Jove
Punt@Jove - Biblioteca
Espai d'Exposicions
Instal·lacions esportives
Cementiri municipal
 
eBando
Pregons de l'EMD de Jesús
 
+INFORMACIÓ
Telèfons d'interès
Calendari anual de festes
 

 
  
L'ALCALDE - PRESIDENT

  Salutació

Els espais web permeten a la ciutadania accedir de manera immediata a continguts diversos. En la societat actual, aquestes tecnologies ens proporcionen un seguit de possibilitats en el camp de la informació i de la interconnexió i, sent conscients del que això suposa, les Administracions mirem d’aprofitar al màxim aquestes eines que ens permeten apropar-nos a la ciutadania i establir-hi una relació més estreta i directa.

En aquest web, en funcionament des de 1999, hi trobareu diversos apartats que us ajudaran a conèixer el nostre poble des de diferents vessants: institucional, cultural, social, festiu, etc. Així, navegant pels espais que hi ha, podeu tenir informació sobre la nostra administració, sobre els serveis que oferim, sobre el teixit associatiu del nostre poble, sobre el comerç local i també sobre les diferents activitats que duem a terme al llarg de l’any i que celebrem a través de les fires, les festes i les tradicions.

A més, mitjançant aquesta pàgina podreu fer-nos arribar els vostres suggeriments o les vostres queixes, accedint al camp de ‘Contacta’. Les vostres aportacions sempre ens són útils i ens ajuden a conèixer diferents opinions i punts de vista sobre tot allò que afecta el nostre poble i els nostres veïns. Penseu, però, que aquesta via de comunicació no ha de voler ser un substitutiu del contacte personal i sempre que us siga necessari podem mirar de trobar-nos (tant amb mi mateix, com amb la resta de membres de l’equip de govern).

El web compta també amb la secció ‘Govern obert i transparència’, una eina que us ha de servir per poder conèixer, en el moment en què ho cregueu precís, la informació institucional i organitzativa, la gestió econòmica, l’acció de govern o qualsevol qüestió relacionada amb els contractes, convenis i subvencions que es gestionen des de la nostra Administració.

Per establir una comunicació més directa amb el veïnatge, hem posat en funcionament un nou canal de difusió de notícies: l'eBando. És una aplicació gratuïta que podeu instal·lar al vostre dispositiu mòbil i que us permetrà estar informats de totes les activitats que es duen a terme a Jesús. Per descarregar-la, podeu accedir a l’apartat 'eBando' que hi ha en aquest mateix web. També hem potenciat molt les xarxes socials i l’EMD de Jesús té usuari de Facebook, Twitter, Instagram i Periscope (@jessemd1). Aquests comptes ens serveixen per estar al costat de la ciutadania i de la nostra gent, però a la vegada ens ajuden a projectar-nos al món i que tothom puga conèixer qui som, on som i què fem. A través de l’etiqueta #somdeJesús podeu veure el nostre dia a dia a les xarxes i consultar i veure les diferents activitats que fem.


Jesús és un poble ple de vida i amb un actiu molt important: la seua gent. Gràcies a la implicació i a la col·laboració de totes i tots, administració i veïns, tirem endavant el nostre poble, així com les nombroses activitats que hi desenvolupem i que només són possibles gràcies a totes les jesusenques i jesusencs.


Víctor Ferrando i Sabaté
Alcalde-President de l’EMD de Jesús
 
L'experiment de l'aigua
 
CURSA 5 i 10KM DE JESÚS 2018
 
BORSA DE TREBALL
 
TAULER D'ANUNCIS
 
20 anys EMD 1994 - 2014
 
XX PREMIS RAMON FERRANDO ADELL
Poesia
Contes
 
INFORMATIU JESUSENC
Arxiu
 
ENLLAÇOS D'INTERÈS
Administració Pública
Sanitat
Educació
Cultura
Altres
Premsa - Radio - Televisió
 
GALERIA FOTOGRÀFICA
Anuari 2004
Imatges Antigues de Jesús
Envia'ns la teva imatge !!!
Festa Major Jesús 2008
 
REGISTR@'T
 
WWW.EMDJESUS.CAT
Àlbums
Cerca al web
Llibre de visites
 

Servei ofert per OASI